Selskaber

Selskaber

Vi holder meget gerne dit næste selskab og vil meget gerne sørge for at det bliver et godt et af slagsen.

Du får mest ud af, først at læse her inden du skriver eller ringer til os.

Siddepladser:

Cafeen råder over 30 siddepladser indendørs og 100 siddepladser udendørs

Telte: Hvis man gerne vil holde selskab udenfor og gerne med telt om aftenen, så stiller man det selv op, typisk eftermiddag/aften før, og tager det selv ned dagen efter før. Det koster ikke noget, men man står selv for det.

Aftenselskab
Hvis man gerne vil have det hele for sig selv og med selvvalgt menu, så anbefaler vi stærkt aftenarrangementer. Man kan enten få tilbud på mad og vin hos os, eller et tilbud, hvor man selv medtager mad og vin. Dette kan kun lade sig gøre om aftenen.

Selskaber i dagtimer kan sagtens lade sig gøre, men vil typisk være den samme servering, som til cafeen øvrige gæster, nemlig smørrebrød, se menukort. Hvis man ønsker at spørge til et selskab i dagtimer, så skal man vide at der hovedsageligt også er åbent for havens gæster. Vi har åbent fra kl 12-17.

Bryllupsreceptioner
Disse kan godt lade sig gøre i dagtimer. Der serveres ad libitum bobler, saft, danskvand og fadøl (mest til dem som ikke ønsker bobler) samt kaffe og the. Bryllupskage står man selv for. Det koster 100 kr pr. person og typisk varighed er 2-3 timer. Ønsker man lidt let frokost til fx små sandwiches og snack, koster det 150 kr pr person.

Lad høre fra Jer:-)