Spring til indhold

Selskaber

Vi holder meget gerne dit næste selskab og vil meget gerne sørge for, at det bliver et godt ét af slagsen. Du får mest ud af at læse her først, inden du skriver eller ringer til os.

Siddepladser: Cafeen råder over 25 siddepladser indendørs og 100 siddepladser udendørs.

Telte: Hvis man gerne vil holde selskab udenfor og gerne med telt om aftenen, så stiller man det selv op, typisk eftermiddag/aften før, og tager det selv ned dagen efter. Det koster ikke noget, men man står selv for det.

Hvis man gerne vil have det hele for sig selv og med selvvalgt menu, så anbefaler vi stærkt aftenarrangementer. Man kan enten få tilbud på mad hos os, eller få et tilbud, hvor man selv medtager mad. Vi sørger for drikkevarer og god betjening. Dette kan kun lade sig gøre om aftenen. Man kan også leje caféen hvor man selv står for arrangementet. Ring eller skriv for nærmere info. 

Da vi er en lille café med få ansatte tager vi forbehold for bemanding, det betyder at vi ikke altid har mulighed for aftenarrangementer. 

kan sagtens lade sig gøre, men vil typisk være den samme servering, som til cafeens øvrige gæster, nemlig smørrebrød, se menukort. Hvis man ønsker at holde et selskab i dagtimerne, skal man også være opmærksom på, at der også vil være åbent for andre. 

Disse kan godt lade sig gøre i dagtimerne. Der serveres ad libitum bobler, saft, danskvand og fadøl (mest til dem som ikke ønsker bobler) samt kaffe og the. Bryllupskage står man selv for incl. udskæring af kage og udskæringsknive. Det koster 150 kr pr. person hvis man er min. 60 personer og typisk varighed er 2-2,5 timer. Ønsker man lidt let frokost til, fx små sandwiches og snacks, koster det 200,- pr. person min. ved 60 personer.

Lad høre fra Jer 🙂