Om os

CAFÉ HAVEHUSET

Frederiksborg Slotshaves idylliske café finder du ved Barokhavens nordlige indgang på Rendelæggerbakken 2, 3 minutters gang fra den store gratis parkeringsplads ved Fredensborgvej/Holmegårdsvej.


I cafeen bliver der lagt vægt på at tilbyde produkter, der har en høj kvalitet, og at de så vidt muligt både er danske, økologiske og bæredygtigt produceret.

MAD OG DRIKKE

Vælg mellem kaffe, the, kakao, læskedrikke fra pellegrino, øl fra bryggeriet Krenkerup samt rød- og hvidvin. Der serveres også lette frokostanretninger samt dagens kage og Is.  

DRIVES I SAMARBEJDE MED JOBCENTER HILLERØD

Café Havehuset drives i samarbejde med Jobcenter Hillerød. Målgruppen for medarbejdere i Café Havehuset er borgere, som har brug for afklaring, opkvalificering og/eller støtte til at komme i uddannelse eller på arbejdsmarkedet. Borgerne deltager i den daglige drift af caféen. Derudover er der undervisning og vejledning i forhold til uddannelse og jobsøgning tilknyttet projektet.
 

CAFEEN HAR FØLGENDE ÅBNINGSTIDER

Cafeen har åbent fra onsdag til fredag fra kl 12-16. Lørdage og søndage lukker vi først kl. 17.

KONTAKT

Cafeen kan kontaktes pr. mail cafe@cafehavehuset.dk eller på telefon 61 66 27 87 for reservationer eller 24 65 47 50 for selskaber eller andre spørgsmål.

Cafeen er drevet af forpagter og leder Mette Schou. Lærke Martinussen og Olivia er cafemedarbejdere.