Anmeldelser

Cafe Havehuset
Cafe Havehuset
lisbeth d
lisbeth d
8. September, 2020.
Cafe Havehuset . anderledes cafe - men hyggeligt Vi drak kaffe og kage den ene dag og fik frokost næste dag i forbindelse med vores ophold i Havehuset. Det er lidt specielt - men samtidig rigtig hyggeligt. Vi hjælper selv til og kagerne var rigtig lækre. Frokosten var ok. Søde mennesker der hjælper i cafeen.
René B
René B
30. August, 2020.
Dejlig oplevelse Vi var på en skøn cykeltur til Frederiksborg Slot, og planen var egentlig frokost på torvet i Hillerød. Men så kom vi forbi Havehuset. Og det var en god plan at få frokost her. Okay - måske er drikkevarerne lidt overpriced. Men der var et dejligt udvalg af smørrebrød. God service og en masse smilende personale. NB. Der var god styr på COVID-19.
VAndersson
VAndersson
24. August, 2020.
Smörrebröd! Ett mysigt Café med mysigt läge i slottsområdet. Vi åt tre olika Smörrebröd och var mycket nöjda. Det var rejäla portioner med väl tilltaget pålägg. Servicen var bra.
Svend L
Svend L
25. Juli, 2020.
Frokost i skønne omgivelser, men uskøn servering Maden var under lavmål, klæbetung sandwich uden nogen form for smag og engod øl. der bare var nærmest lunken
Helen H
Helen H
11. Juli, 2020.
Dejligt sted i smukke omgivelser. Dejligt sted i smukke omgivelser. Frisksmurt smørrebrød og fadøl til rimelige priser. Æg med rejer og kartoffelmad - rigeligt pålæg og velsmagende