countryside1.jpgcountryside2.jpgcountryside3.jpgcountryside4.jpgcountryside5.jpgcountryside6.jpgcountryside7.jpg

CAFÉ HAVEHUSET

Frederiksborg Slotshaves idylliske café finder du ved Barokhavens nordlige indgang på Rendelæggerbakken 2, 3 minutters gang fra den store gratis parkeringsplads ved Fredensborgvej/Holmegårdsvej.


I cafeen bliver der lagt vægt på at tilbyde produkter, der har en høj kvalitet, og at de så vidt muligt både er danske, økologiske og bæredygtigt produceret.

MAD OG DRIKKE

Vælg mellem kaffe, the, kakao, økologiske drikkevarer fra Antons, øl fra bryggeriet Krenkerup samt rød- og hvidvin. Der serveres også lette frokostanretninger samt dagens kage og Is.  Derudover findes et lille sortiment af gaveartikler så som postkort, smykker, velduftende sæber, honning fra slotshaven, smukke stearinlys fra Living Lights of Denmark. Kort sagt noget for enhver smag.

DRIVES AF BROBYGNING TIL ARBEJDSMARKEDET I SAMARBEJDE MED JOBCENTER HILLERØD

Café Havehuset drives af Brobygning Til Arbejdsmarkedet (BTA) i samarbejde med Jobcenter Hillerød. Målgruppen for medarbejdere i Café Havehuset er borgere, som har brug for afklaring, opkvalificering og/eller støtte til at komme i uddannelse eller på arbejdsmarkedet. Borgerne deltager i den daglige drift af caféen. Derudover er der undervisning samt vejledning og mentorstøtte i forhold til uddannelse og jobsøgning tilknyttet projektet.

Cafeen er drevet af forpagter og leder Vibeke Munk, Projektleder Marie Sorgenfrey og Cafemedhjælper Silke Winther. 

Joomla templates by a4joomla